Verwilderd

Bio:

Verwilderd! Wij zijn een blackened deathmetalband uit de Belgische Noorderkempen. In 2020 werd de band uit de grond gestampt door frontman Brent. Eigen nummers lieten niet lang op zich wachten en deze hongerige wolven brachten in 2021 de EP “Homo Homini Lupus Est” uit. Naar aanleiding hiervan trad Verwilderd al meerdere malen op in zowel België als Nederland.

LINE-UP
Na enkele wisselingen in de line up bestaat Verwilderd nu uit Brent op zang en gitaar, Dirk op lead gitaar, Frederik op de drums en Stef op bass en backing vocals. In deze bezetting wordt druk aan nieuw materiaal gewerkt met het oog om deze helse tonen los te laten op de meute.
SOUND
Qua stijl brengt de band een mix van de koudheid van black metal ondergedompeld in de intensiviteit van death metal, denk aan scheurende gitaren, hels geschreeuw, beukende basslijnen en blastbeats die nog lang in je lijf zullen nazinderen. We worden wel eens vergeleken met bands zoals Behemoth, Belphegor, Nile en Marduk, maar we stellen voor dat je dat zelf vooral komt ontdekken!